Gulášovka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Gulášovka

85 min. | polévka | 492 kJ/porce | 6 porcí

Gulášová polévka v bochníčku chleba

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 lžičkapaprika sladká
1 konzervarajčata loupaná
1 lžičkakůra citrónová
1 kscibule kuchyňská
1200 mlvývar
2 stroužekčesnek
200 gzelenina kořenová
200 gmaso hovězí

podle chuti

olej
sůl
pepř černý mletý
kmín římský

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 60
1.

Na oleji orestujte nasekanou cibuli a na kostičky nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel, celer).

2.

Zasypejte paprikou, řeckým kmínem a promíchejte.

3.

Přidejte maso, ještě krátce opečte a zalejte vývarem.

4.

Do polévky dejte pokrájená rajčata, citronovou kůru, sůl, pepř a vařte, dokud nebude maso měkké.

5.

Krátce před dovařením vmíchejte ještě prolisovaný česnek.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 150,8kJ 492,4kJ
Bílkoviny 2,2g 7,2g
Tuky 1,6g 5,4g
Sacharidy 2,8g 9,2g
Cholesterol 4,3mg 14mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz