Fazolový guláš
Tenhle guláš je hotový raz dva. Použijete do něj totiž fazole v nálevu, takže je nemusíte zdlouhavě vařit.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
300 gfazole červené
1 kspaprika červená
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžíceolej
1 polévková lžíce
1 lžička česneku
1 špetka soli a pepře
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 50
1.
Předem namočené fazole uvařte doměkka.
2.
Na oleji osmahněte cibulku, zasypejte paprikou a hladkou moukou, zalijte vodou, rozšlehejte a povařte.
3.
Do omáčky přidejte fazole, nakrájenou papriku, dochuťte utřeným česnekem, solí a pepřem.
4.
Před podáváním můžete přidat i na kousky pokrájenou a osmahnutou uzeninu.
Hodnotit recept: