Bramborové šišky se zelím | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborové šišky se zelím

28 min. | hlavní chod | 2 255 kJ/porce | 4 porce

Levné recepty: Cena celkem za 4 porce asi 45 Kč

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetka
1 ksvejce
100 gzelí kysané bílé
100 gkrupice pšeničná
120 gslanina
200 gmouka hrubá
750 gbrambory

podle potřeby

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 8
1.

Brambory uvařte a nechte vychladnout.

2.

Poté nastrouhejte nebo umelte, přidejte sůl, vejce, prosátou mouku, krupici a vypracujte těsto.

3.

Vyválejte ho na prameny, ukrajujte kousky a tvořte šišky, které uvaříte v osolené vodě.

4.

Mezitím poduste zelí.

5.

Ve velké míse pak smíchejte uvařené šišky se zelím a na kostičky nakrájenou, dokřupava osmahnutou slaninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 682,7kJ 2 254,6kJ
Bílkoviny 4,6g 15,2g
Tuky 4,6g 15,2g
Sacharidy 26g 86g
Cholesterol 27,4mg 90,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz