Krkonošský hubník | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krkonošský hubník

30 min. | hlavní chod | Vánoce | 10 568 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Tip na recept
Krkonošský hubník

    Bezmasý staročeský pokrm příjemně překvapí netradiční chutí. Jednoduchý na přípravu.

    Autor receptu: Redakce

    Ingredience

    Přepočítat na  porci
    2,5 dlmléko
    3 ksvejce
    100 gmáslo
    3 ksžemle
    150 gstrouhanka
    3 hrsthouby sušené
    2-3 stroužekčesnek

    podle potřeby

    sůl
    pepř černý mletý

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    V mléce rozkvrdláme vejce a rozpuštěné máslo.

    2.

    Přidáme na kostičky nakrájené žemle, strouhanku, namočené sušené houby, které máčíme nejlépe přes noc v mléce.

    3.

    Přidáme sůl, pepř a česnek. Směs vlijeme do vymaštěného pekáče nebo do formy a zvolna upečeme.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g Celkem
    Energie nankJ 0kJ
    Bílkoviny nang 0g
    Tuky nang 0g
    Sacharidy nang 0g
    Cholesterol nanmg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz