Telecí kapsičky s houbami
Pokud máte rádi jídla s houbami určitě je vyzkoušejte jako náplň masa. Pokud zvolíte jemné telecí, tohle jídlo si zamilujete.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
200 ghrášek sterilovaný
600 gmaso telecí
náplň
100 gpaštika z kuřecích jater
100 gžampióny sterilované
podle potřeby
pepř černý mletý
olej
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 20
1.
Maso odblaňte, omyjte, osušte a nakrájejte na 5 plátků.
2.
Důkladně naklepejte, osolte, opepřete a potřete paštikou.
3.
Na každý plátek dejte lžíci hub, maso pleložte na poloviny a spojte párátky.
4.
Opečte na oleji z obou stran, podlijte a 20 minut duste.
5.
Poté přidejte hrášek a duste, dokud není maso měkké.
Hodnotit recept: