Sekaná s vejcem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sekaná s vejcem

110 min. | hlavní chod | 2 554 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Sekaná s vejcem

Snadný, rychlý, levný a hlavně chutný oběd či večeře. Zkuste naší variantu s vejcem!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
150 mlmléko
300 ghovězí mleté maso
4 plátekchléb toastový
5 ksvejce
500 gvepřové mleté maso

podle potřeby

majolka
sůl
pepř černý mletý
česnek

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 80
1.

Maso dejte do větší mísy, přidejte 2 vejce, koření, namočený chléb v mléce a lehce orestovanou cibulku.

2.

Vše důkladně promíchejte a vytvarujte šišku, do které vmáčkněte 3 natvrdo uvařená vejce.

3.

Povrch uhlaďte mokrou rukou a dejte péct do trouby předehřáté na 130 °C. Před dopečením zvýšte teplotu na 150 stupňů.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 783,6kJ 2 553,6kJ
Bílkoviny 10,5g 34,3g
Tuky 13,6g 44,5g
Sacharidy 6,1g 19,8g
Cholesterol 138,2mg 450,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz