Sekaná s vejcem
Snadný, rychlý, levný a hlavně chutný oběd či večeře. Zkuste naší variantu s vejcem!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscibule kuchyňská
150 mlmléko
300 ghovězí mleté maso
4 plátekchléb toastový
5 ksvejce
500 gvepřové mleté maso
podle potřeby
majolka
sůl
pepř černý mletý
česnek
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 80
1.
Maso dejte do větší mísy, přidejte 2 vejce, koření, namočený chléb v mléce a lehce orestovanou cibulku.
2.
Vše důkladně promíchejte a vytvarujte šišku, do které vmáčkněte 3 natvrdo uvařená vejce.
3.
Povrch uhlaďte mokrou rukou a dejte péct do trouby předehřáté na 130 °C. Před dopečením zvýšte teplotu na 150 stupňů.
Hodnotit recept: