Panenka s bazalkovým pestem
Toto efektní jídlo si můžete přidat do seznamu rychlých snadných večeří. S vařenými brambory, zeleninovým salátem, či jen tak s chlebem bude chutnat všem. Nezapomeňte si k tomu otevřít láhev dobrého červeného vína!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
náplň
omáčka
podle chuti
podle potřeby
Postup přípravy
Vepřovou panenku rozkrojte na velký plát, naklepejte, osolte, opepřete a nechte 20 minut v chladu.
Pak maso potřete pestem a posypejte sýrem. Opatrně zaviňte do rolády.
Nakrájejte na menší kousky, které napichujte na grilovací jehly. Dejte je do zapékací misky, podlijte červeným vínem.
Pečte při mírné teplotě. V průběhu pečení podlévejte výpekem.
Hodnotit recept: