Báječný levný králík | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Báječný levný králík

100 min. | hlavní chod | Velikonoce | 2 806 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Velikonoční svátky vám nemusí zrujnovat peněženku. Recept na tohoto králíka jsme připravili s pomocí šéfkuchaře Petra Škardy. Jednoduché, levné, jarní a báječné.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
10 gpepř černý mletý
120 gčesnek
1200 gkrálík
200 gslanina anglická
300 gkapusta hlávková
50 golej

podle potřeby

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 60
1.

Králíka důkladně omyjte, osušte, prošpikujte slaninou a opepřete. Pečte do poloměkka.

2.

Kapustu rozeberte na listya spařte v osolené vodě.

3.

Králíka obalte listy kapusty, ovažte nití a dopečte.

4.

Listy uvolněte, nakrájejte na širší nudle a vložte do šťávy ke králíkovi.

5.

Maso naporcujte a podávejte přelité šťávou, s kousky opečené slaniny.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 597,1kJ 2 806,4kJ
Bílkoviny 9,3g 43,8g
Tuky 11g 51,5g
Sacharidy 2,2g 10,2g
Cholesterol 47,9mg 225mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz