Skvělé křupavé bramboráky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Skvělé křupavé bramboráky

70 min. | příloha | 838 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí | Vegetariánské jídlo

Tak trochu jiný recept na známou bramborovou pochoutku. Tentokrát v něm nehledejte česnek, naopak jiné skvělé ingredience.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kgbrambory
1 kscibule kuchyňská
3 ksvejce
1 polévková lžícemouka pšeničná polohrubá

podle potřeby

sůl
tuk na smažení

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 40
1.

Syrové brambory oškrábejte, omyjte a nastrouhejte. V utěrce z nich vymačkejte vodu.

2.

Cibuli nakrájejte nebo nastrouhejte najemno a smíchejte s vejci a brambory. Vše můžete také zpracovat v robotu. Osolte a podle potřeby přidejte mouku.

3.

Rozpalte tuk na pánvi, dejte na něj vždy dvě lžíce směsi a pomocí vařečky ji rozložte na placičku.

4.

Opékejte po obou stranách dozlatova. Přebytečný tuk osušte kuchyňským papírem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz