Surimi salát s okurkou
Salátová okurka s kousky krabích tyčinek zalitých dresingem z majonézy, oleje a česneku.
Autor receptu: tujda
Ingredience
1 ksokurka salátová
240 gkrabí maso
zálivka
1 špetkapepř černý mletý
1 stroužekčesnek
1 polévková lžíceolej
1 špetkasůl
200 mlmajonéza
5 kapkašťáva citronová
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
1.
Okurku nastrouháte na velmi slabé plátky.
2.
Pak nakrájíte sněžného kraba na kousky a položíte na okurku.
3.
Dresing připravíte následovně: rozmixujete česnek.
4.
Přidejte olej, majonézu (můžete nahradit i lehkým jogurtem), citronová šťávu, sůl a pepř do pevné hmoty.
5.
Dresingem pokapete připravený předkrm.
Hodnotit recept: