Krkovička pečená v těstíčku
Vepřová krkovice potřená česnekem je obalena ve strouhance a vajíčkové směsi a opečena společně se slaninou a cibulí.
Autor receptu: lentilka8353
Ingredience
na obalení
na potření
náplň
Postup přípravy
Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme.
Česnek oloupeme a utřeme, potřeme jím krkovičku.
Vejce smícháme se smetanou, bylinkami a hořčicí.
Maso obalíme ve strouhance, pak ve vajíčkové směsi.
Maso osmažíme na oleji.
Slaninu nakrájíme, cibuli oloupeme a také nakrájíme.
Zapékací mísu vyložíme slaninou, cibulí, krkovičkou opět slaninou,cibulí a krkovičkou, končíme slaninou a cibulí.
Přiklopíme a pečeme hodinu a půl při 200°c.
Hodnotit recept: