Kuře na hořčici | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuře na hořčici

45 min. | hlavní chod | 1 830 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Na cibuli se opeče kuře potřené hořčicí s plátkem slaniny. Podává se s dušenou rýží.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 polévková lžíceolej
1 špetkasůl
1 kskuře
1 kscibule kuchyňská
100 mlvíno bílé
3 polévková lžícehořčice
4 plátekslanina

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 35
1.

Kuře umyjte a rozčtvrťte.

2.

Kousky kuřete osolte, opepřete a dobře potřete hořčicí.

3.

Na každý kousek kuřete položte plátek slaniny a upevněte jej párátkem.

4.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka.

5.

Na dno pekáče vložte cibuli a pokapejte ji olejem.

6.

Na cibuli rozložte kuře.

7.

Poté nalijte víno a dostatečné množství vody.

8.

V předehřáté troubě na 180 °C maso upečte.

9.

Podávejte s dušenou rýží.

10.

Pozn. Elektrická trouba: 180 °C Teplovzdušná trouba: 160 °C Plynová trouba: stupeň 3 – 4

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 572kJ 1 830,5kJ
Bílkoviny 10,2g 32,8g
Tuky 5,3g 17g
Sacharidy 1,2g 4g
Cholesterol 51,7mg 165,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz