Kuřecí játra | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí játra

55 min. | hlavní chod | 1 635 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Opečené ražničí z jater, šunky, žampiónů a jablek se hodí k hranolkám.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 špetkasůl
150 gšunka
2 ksjablko
2 polévková lžíceolej
250 gžampióny čerstvé
600 gkuřecí játra

Postup přípravy

Čas přípravy: 35
Čas vaření/pečení: 20
1.

Játra umyjte a nakrájejte na větší kousky.

2.

Kolečka šunky rozdělte na čtvrtiny.

3.

Žampióny očistěte.

4.

Umytá (se slupkou) jablka nakrájejte na menší plátky.

5.

Na kovové jehly střídavě napichujte játra, šunku, žampióny a jablka.

6.

Osolte, opepřete a na oleji opečte ze všech stran.

7.

Podávejte s hranolkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 531,7kJ 1 634,8kJ
Bílkoviny 13,6g 42g
Tuky 6g 18,4g
Sacharidy 3,7g 11,4g
Cholesterol 268,3mg 825mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz