Kuřecí srnčí hřbet
Netradiční moučník srnčí hřbet tentokrát není sladký, ale je celý z kuřecích nudliček, okurek, hrášku a vajec.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na formu
Postup přípravy
Kuřecí prsa očistěte, umyjte a osušte.
Naklepejte je a nakrájejte na nudličky.
Prsa osolte, opepřete, ochuťte vegetou a nechte asi hodinu odležet.
Větší formu na srnčí hřbet vytřete máslem.
Dno formy vyložte nudličkami masa.
Vejce rozšlehejte, smetanu rozmíchejte s moukou.
Okurku a kapie nakrájejte na kousky.
K vejcům přidejte smetanu, okurku, kapii a scezený hrášek.
Dochuťte solí, vegetou, pepřem a kari kořením.
Sýr nastrouhejte a přidejte k vaječné směsi.
Směs důkladně promíchejte a nalijte ji do formy na maso.
Ve předehřáté troubě na 180°C pečte hřbet asi 40 minut dozlatova.
Srnčí hřbet podávejte na dvou listech ledového salátu s bramborovou kaší.
Hodnotit recept: