Křupavá křidélka se sójovou omáčkou
Kuřecí křidélka opečená na grilovacím koření jsou posypány cibulí a zalita sójovým dresinkem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
zálivka
Postup přípravy
Křídla umyjte, očistěte, nakrojte a konce odřežte.
Maso posypte grilovacím kořením, potřete olejem a na hodinu odložte do chladu.
Do hlubšího hrnce dejte zbylý olej a křídla v něm z obou stran prudce opečte dozlatova.
Maso vyberte a dejte odkapat na papírový ubrousek.
Přípravte si dresing: česnek oloupejte a prolisujte.
Do vody dejte cukr, sůl, škrobovou moučku, česnek, sójovou omáčku a převařte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Hotová kuřecí křidélka posypte cibulí a polijte sójovým dresingem.
Hodnotit recept: