Kuřecí játra s grapefruitem
Netradiční špízy z jater, kousků grepů a papriky se ugrilují či opečou a podávají s bramborovou kaší.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžičkakoření grilovací
1 lžičkatymián
2 kspaprika červená
2 ksgrapefruit
2 polévková lžíceolej
500 gkuřecí játra
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.
Kuřecí játra umyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky.
2.
Tymián umyjte a nakrájejte nadrobno.
3.
Játra posypte grilovacím kořením a tymiánem.
4.
Papriku umyjte, očistěte a nakrájejte na větší kousky.
5.
Grepy očistěte a rozdělte na měsíčky.
6.
Na dřevěné špejle střídavě napichujte játra, papriku a grep.
7.
Na rozpáleném oleji špízy opečte ze všech stran.
8.
Podávejte se zeleninovým salátem a bramborovou kaší.
Hodnotit recept: