Krůtí guláš
Guláš z krůtího stehna s lečem je ochucen sójovou omáčkou a podáván s pečivem či dušenou rýží.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Krůtí stehno vykostěte a z masa odstraňte šlachy.
Maso pokrájejte na kousky, osolte a opepřete.
Slaninu nakrájejte na nudličky a rozškvařte v kastrolu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte.
Přidejte trochu oleje nebo sádla, vhoďte cibuli, připravené maso a vše osmahněte.
Pokud máte raději guláš pikantnější, přidejte trochu pálivé papriky.
Přimíchejte lečo, směs zakapejte sójovou omáčkou, podlijte trochou vody a duste doměkka.
Krůtí guláš podávejte s pečivem nebo s dušenou rýží.
Hodnotit recept: