Mrkev po židovsku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkev po židovsku

20 min. | salát | 1 117 kJ/porce | Africká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Vepřové maso v mrkvi.

Zkuste si jednou připravit salát z mrkve naslano: s cibulí a s česnekem je zdravou pochoutkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
400 gmrkev
1 kscibule kuchyňská
3 stroužekčesnek
40 gmáslo
0,5 lžičkasůl
1 lžičkavoda
1 polévková lžícemouka hladká
1 špetkapepř bílý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Mrkev očistěte a nastrouhejte na větší plátky.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Česnek oloupejte a prolisujte.

4.

Na rozpáleném másle nebo oleji nechte zezlátnout cibuli s česnekem.

5.

Přidejte mrkev, osolte a malinko zalijte vodou.

6.

Duste do měkka.

7.

Poprašte hladkou moukou a doduste.

8.

Dochuťte solí a pepřem.

9.

Stejně lze připravit i čerstvý pórek.

10.

Podávejte s vařeným bramborem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 397,7kJ 1 116,5kJ
Bílkoviny 1,4g 4g
Tuky 6g 17g
Sacharidy 10,1g 28,5g
Cholesterol 19,9mg 56mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz