Vepřové maso tchang long | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové maso tchang long

50 min. | hlavní chod | 1 625 kJ/porce | 4 porce

Vietnamské vepřové maso se zelím a pórkem je ochuceno sójovou omáčkou, wei-su a čínským vínem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkakoření chilli
10 gsůl
10 gwei su
100 gvývar z bujonu
100 gsolamyl
100 gsádlo
100 gvíno metropol
200 gpórek
3 ksvejce
300 gzelí hlávkové
50 gomáčka sójová
750 gvepřová kýta

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Vepřovou kýtu očistěte a odblaňte, poté ji nakrájejte na plátky.

2.

Kýtu smíchejte s vejci a 2/3 škrobu.

3.

Takto připravenou směs masa oblanžírujte na pánvi v sádle.

4.

Zelí nakrájejte na větší kostky a oblanžírujte ve vodě (krátkodobě povařte).

5.

Pórek očistěte, nakrájejte na větší nudle a opražte.

6.

Sádlo slijte, přidejte zelí a pórek.

7.

Podlijte vývarem, přidejte sójovou omáčku, wei-su (glutasol), čínské víno (metropol).

8.

Zahusťte zbývajícím škrobem, klaďte na misku nebo talíř.

9.

Na zbývajícím výpeku osmahněte mleté chilli lusky a jídlo takto připravenou zálivkou dochuťte. Podávejte s rýží.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 347,5kJ 1 624,5kJ
Bílkoviny 1,9g 8,7g
Tuky 5,6g 26g
Sacharidy 5,4g 25,1g
Cholesterol 53,5mg 250,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz