Humrová pěna | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Humrová pěna

15 min. | předkrm | 696 kJ/porce | Kanadská kuchyně | 2 porce

Pěna z humřího masa, aspiku a smetany je ochucena pepřem a šťávou z citrónu. Podává se s bílým pečivem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř bílý mletý
1 kscitrón
1 ksželatina
1 dlsmetana ke šlehání
250 ghumří maso

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Humří maso jemně nasekejte a prolisujte sítem.

2.

Vložte na mísu, přidejte pepř a šťávu z citrónu. Nechte vychladnout.

3.

Do humra zamíchejte aspik, jemně utřete a lehce zamíchejte šlehanou smetanu.

4.

Nesmíte však dlouho třít, aby se šlehačka nesrazila.

5.

Vychlazené podávejte s bílým pečivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 315,6kJ 695,9kJ
Bílkoviny 0,8g 1,7g
Tuky 4,9g 10,7g
Sacharidy 7,4g 16,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz