Saté | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Saté

50 min. | hlavní chod | 990 kJ/porce | 2 porce

vaření

Kuřecí maso je naloženo do směsi z cibule, česneku, meduňky, kari koření, oleje a arašídy a poté opečeno. Jedná se o saté pocházející z Indonésie.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkakoření kari
1 polévková lžíceolej
1 špetkasůl
10 gmeduňka
2 lžičkaarašídy nesolené
2 stroužekčesnek
200 gkuřecí maso

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Maso omyjte a nakrájejte na kostky.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky.

4.

Meduňku omyjte a pokrájejte.

5.

Arašídy také pokrájejte.

6.

Maso smíchejte s cibulí, česnekem, kari kořením, olejem, meduňkou a arašídy.

7.

Vše promíchejte a nechte hodinu proležet v chladu.

8.

Pak osolte, opepřete a opečte v horkém oleji.

9.

Podávejte s rýží nebo opečenými brambory.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 592,6kJ 989,7kJ
Bílkoviny 8,1g 13,6g
Tuky 7,3g 12,3g
Sacharidy 4,6g 7,7g
Cholesterol 38,9mg 65mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz