Kachna s drůbežími játry a pomerančem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kachna s drůbežími játry a pomerančem

160 min. | hlavní chod | 8 371 kJ/porce | Německá kuchyně | 4 porce

Kachna plněná nádivkou z játer, šunky, slaniny, uzeného masa a ochucena brandy se upeče a podává s vařenými brambory.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kskachna
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 kspomeranč
100 gšunka
100 gmaso uzené
4 ksžampióny čerstvé
4 ksrajčata
5 clbrandy
500 gjátra drůbeží
70 gslanina anglická

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 120
1.

Kachnu opatrně vykostěte, abyste neprořízli kůži.

2.

Poté opět sešijte režnou nití - nechte jen otvor na plnění.

3.

Játra, šunku, slaninu a uzené maso nakrájejte na malé kousky.

4.

Smíchejte a osolte, opepřete, přidejte brandy.

5.

Nádivku vložte do otvoru a zašijte.

6.

Předehřejte troubu na 180°C a v pekáči dejte kachnu péct.

7.

V závěru můžete přidat nakrájená rajčata, žampióny a dílky pomerančů.

8.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 887kJ 8 370,7kJ
Bílkoviny 13,1g 124g
Tuky 16,9g 159,9g
Sacharidy 1g 9,1g
Cholesterol 56,9mg 536,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz