Kapří filety na pórku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapří filety na pórku

30 min. | hlavní chod | Vánoce | 1 337 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

.

Kapří filety pečené na másle s cibulí a pórkem. Výborně se bude hodit bramborová kaše.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakmín celý
1 kspórek
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
10 gmouka hladká
2 lžíceolej
30 gmáslo
500 gkapr filety

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Maso osolte, okmínujte.

2.

V troubě opečte na oleji z jedné strany.

3.

Nakrájejte pórek a cibuli

4.

K rybě přidejte pórek a cibuli, filety obraťte, podlijte vodou a duste doměkka.

5.

Do šťávy přidejte máslo, mírně zaprašte moukou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 611,4kJ 1 337,4kJ
Bílkoviny 11,2g 24,4g
Tuky 9,1g 19,8g
Sacharidy 4,3g 9,5g
Cholesterol 47,9mg 104,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz