Gaspacho | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Gaspacho

Gaspacho

Polévka ze salátových okurek, rajčat, česneku je ozdobena kostkami suchého chleba.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lvývar masový
1 kscibule kuchyňská
1 dlolej olivový
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 špetkapaprika chilli mletá
100 gprotlak rajčatový
2 plátekchléb (tvrdší)
3 kspaprika červená
3 stroužekčesnek
300 grajčata
300 gokurka salátová

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Okurky oloupejte a nakrájejte na kousky.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Rajčata omyjte, spařte, oloupejte a nakrájejte na kousky.

4.

Česnek očistěte a nakrájejte na plátky.

5.

Okurky, cibuli, rajčata a česnek rozmixujte s vodou či masovým vývarem.

6.

Přidejte rajčatový protlak a olivový olej a znovu rozmixujte.

7.

Podle chuti přidejte sůl, pepř a chilli.

8.

Porce polévky ozdobte kostkami suchého chleba.

9.

Takto připravená polévka vydrží v chladničce 5 až 6 dní.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 205,8kJ 1 922,3kJ
Bílkoviny 1,9g 18,2g
Tuky 1g 9,3g
Sacharidy 8,3g 77,9g
Cholesterol 1,9mg 17,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz