Rýže promíchaná s plody moře, mušlemi, rajčaty a papriky a ochucená skořicí, muškátovým oříškem, koprem, pažitkou a kurkumou je původem z Tuniska.
Autor receptu: Redakce
Plody moře rozmražte.
Rýži, koření a kurkumu smažte na lžíci oleje asi 5-7 minut.
Přidejte plody moře a mušle i s nálevem.
Přidejte horký vývar a pod pokličkou duste 10 minut.
Papriky omyjte, zbavte jadřinců, nakrájejte na nudličky.
Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
Rajčata i papriky vmíchejte do připravené rýže, přidejte hrášek a duste 10 minut.
Nakonec pokrm okořeňte, přizdobte pažitkou, koprem a podávejte.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | Celkem |
Energie | 422,5kJ | 4 474,2kJ |
Bílkoviny | 2,9g | 30,8g |
Tuky | 3,8g | 40,1g |
Sacharidy | 13,7g | 144,7g |
Cholesterol | 2mg | 21mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage