Vepřová panenka plněná | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřová panenka plněná

35 min. | hlavní chod | 1 164 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Vepřová panenka naplněná špenátem a ochucená grilovacím kořením je upečena a podávána s brambory a zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej
100 gšpenát čerstvý
120 gšunka
700 gvepřová panenka

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený
koření grilovací

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.

Špenát omyjte a spařte ve vařící vodě asi 2 minuty.

2.

Panenku naplňte špenátem a šunkou.

3.

Maso osolte, opepřete, okořeňte grilovacím kořením.

4.

Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka opečte.

5.

Troubu předehřejte na 200°C.

6.

Maso vložte do pekáče a pečte asi 10 minut.

7.

Hotovou panenku nakrájejte a podávejte s vařenými brambory a zeleninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 497,3kJ 1 163,6kJ
Bílkoviny 19g 44,4g
Tuky 4,6g 10,8g
Sacharidy 0,6g 1,5g
Cholesterol 48,6mg 113,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz