Spišská specialita | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Spišská specialita

40 min. | hlavní chod | 842 kJ/porce | Slovenská kuchyně | 4 porce

Spišská specialita

Na nudličky nakrájené telecí maso se opeče společně s cibulí a feferonkou, přidají se párky a rajčata a případně široké nudle jako příloha.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 špetkapepř černý mletý
1 kscibule kuchyňská
1 ksfeferonka červená
1 špetkasůl
100 mlsmetana
2 ksrajčata
2 kspárky spišské
30 gsýr uzený
500 gtelecí maso

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Feferonku očistěte a nasekejte.

4.

Párky nakrájejte na kolečka.

5.

Na pánvi rozehřejte olej a zpěňte cibuli.

6.

Přidejte maso a feferonku.

7.

Osolte, ochuťte mletou paprikou a pepřem.

8.

Podlijte trochou vody a duste.

9.

Na jiné pánvi opečte na oleji párky.

10.

Rajčata očistěte a nakrájejte na čtvrtky.

11.

K měkkému masu přidejte párky a rajčata.

12.

Výpek zjemněte smetanou.

13.

Podávejte se širokými nudlemi a posypané strouhaným sýrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 380,7kJ 842,2kJ
Bílkoviny 11,6g 25,7g
Tuky 3,8g 8,5g
Sacharidy 3g 6,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz