Spišská specialita
Na nudličky nakrájené telecí maso se opeče společně s cibulí a feferonkou, přidají se párky a rajčata a případně široké nudle jako příloha.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Feferonku očistěte a nasekejte.
Párky nakrájejte na kolečka.
Na pánvi rozehřejte olej a zpěňte cibuli.
Přidejte maso a feferonku.
Osolte, ochuťte mletou paprikou a pepřem.
Podlijte trochou vody a duste.
Na jiné pánvi opečte na oleji párky.
Rajčata očistěte a nakrájejte na čtvrtky.
K měkkému masu přidejte párky a rajčata.
Výpek zjemněte smetanou.
Podávejte se širokými nudlemi a posypané strouhaným sýrem.
Hodnotit recept: