Pangasius se zeleninou a olivami
Pangasisus posypaný provensálským kořením a dušený na zelenině, olivách a podlitý vínem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžičkaolej olivový
1 dlvíno suché bílé
1 lžičkakoření provensálské
1 špetkasůl
1 lžičkašťáva citronová
100 golivy černé
2 kspaprika barevná
3 kscibule jarní
3 stroužekčesnek
4 ksrajčata
500 gfilety rybí
1 špetkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.
Na závěr přidejte olivy a společně ještě krátce prohřejte.
2.
Omyté filety lehce zakápněte citronem a nechte chvíli odstát.
3.
Potom je ještě osušte, osolte, opepřete a opečte na olivovém oleji.
4.
Rajčata spařte, sloupněte a zbavte jadérek.
5.
Očistěte a nakrájejte zeleninu.
6.
Rybu posypejte provensálským kořením, přidejte zeleninu, podlijte vínem a duste do změknutí.
Hodnotit recept: