Pangasius se zeleninou a olivami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pangasius se zeleninou a olivami

30 min. | hlavní chod | Vánoce | 872 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Pangasisus posypaný provensálským kořením a dušený na zelenině, olivách a podlitý vínem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkaolej olivový
1 dlvíno suché bílé
1 lžičkakoření provensálské
1 špetkasůl
1 lžičkašťáva citronová
100 golivy černé
2 kspaprika barevná
3 kscibule jarní
3 stroužekčesnek
4 ksrajčata
500 gfilety rybí
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Na závěr přidejte olivy a společně ještě krátce prohřejte.

2.

Omyté filety lehce zakápněte citronem a nechte chvíli odstát.

3.

Potom je ještě osušte, osolte, opepřete a opečte na olivovém oleji.

4.

Rajčata spařte, sloupněte a zbavte jadérek.

5.

Očistěte a nakrájejte zeleninu.

6.

Rybu posypejte provensálským kořením, přidejte zeleninu, podlijte vínem a duste do změknutí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 244,2kJ 872,5kJ
Bílkoviny 6,6g 23,4g
Tuky 1,7g 6g
Sacharidy 2,7g 9,7g
Cholesterol 17,5mg 62,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz