Domácí jahodová zmrzlina | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí jahodová zmrzlina

5 min. | dezert | 716 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Jahodová domácí zmrzlina

Zmrzlina vyrobená z mražených jahod a ochucená vanilkovým cukrem přijde osvěží v parném létě.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 dlsmetana
1 balíčekcukr vanilínový
100 gcukr moučka
2 dlmléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Zmražené jahody vložíme do mixéru a pořádně je rozmixujeme na drobné kousky - vznikne jahodový sníh.

2.

Přidáme cukr, mléko, smetanu a mícháme až vznikne vláčná zmrzlina s kousky ovoce.

3.

Bohužel, konzistence zmrzliny nedovoluje dělat krásné kopečky, což ale nevadí - může se podávat nejen v kornoutku, ale i v poháru.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 681,9kJ 716kJ
Bílkoviny 2,2g 2,4g
Tuky 3,1g 3,3g
Sacharidy 31,5g 33,1g
Cholesterol 2,9mg 3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz