Vajíčková pomazánka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vajíčková pomazánka

20 min. | pomazánka | 4 090 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Vajíčková pomazánka

Pomazánka z vajec a másla ochucená hořčicí, solí a pepřem je vhodná pro přípravu rychlého pohoštění.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkahořčice plnotučná
100 gmáslo
3 ksvejce

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Vejce vaříme v osolené vodě 10 minut.

2.

Necháme je pod tekoucí vodou vychladnout, oloupeme skořápku a nasekáme je na menší kousky.

3.

Vyšleháme rozměklé máslo s lžičkou horčice, osolíme a opepříme.

4.

Přidáme vejce a zamícháme. Podáváme na chléb či toast.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 629,6kJ 4 090,2kJ
Bílkoviny 8,1g 20,3g
Tuky 40,2g 101g
Sacharidy 0,5g 1,3g
Cholesterol 458,2mg 1 150mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz