Pstruh na zelenině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh na zelenině

25 min. | hlavní chod | Vánoce | 2 066 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Pstruh pokapaný citronovou šťávou, obalený v mouce a pečený na másle. Podávaný s podušenou zeleninou na víně.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,25 lvíno bílé
1 špetkasůl
1 kscitrón
1 konzervazelenina sterilovaná
1 špetkapepř černý mletý
2 lžícenať petrželová
3 lžícemáslo
4 lžícemouka
4 kspstruh

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 10
1.

Čerstvého pstruha omyjete a osušte.

2.

Pokapte citronovou šťávou z 1 citronu, osolte a opepřete.

3.

Obalte v mouce.

4.

Na 4 lžících másla opékáme po každé straně 5 minut až dozlatova.

5.

Oloupejte cibuli, nasekejte najemno, opečte ji na jedné lžíci másla.

6.

Přidejte zeleninu (použijte hrášek s kukuřicí a mrkví).

7.

Zalijte bílým vínem a duste asi 5 minut na mírném ohni.

8.

Nakonec osolte, opepřete a ochuťte citronovou šťávou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 459,1kJ 2 065,8kJ
Bílkoviny 13g 58,3g
Tuky 4,2g 18,7g
Sacharidy 3,5g 15,8g
Cholesterol 53,7mg 241,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz