Krevetový salát za hubičku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krevetový salát za hubičku

15 min. | předkrm | 1 087 kJ/porce | Řecká kuchyně | 2 porce

Krevetový salát za hubičku

Orestované krevety skvěle doplňují zeleninový salát z rajčat, okurky, ledového salátu a papriky či jiné zeleniny.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

na ozdobu

1 hlávkasalát ledový
1 ksokurka
2 ksrajčata

na pánev

1 balíčekkrevety
3 polévková lžíceolej olivový
5 kapkaomáčka chilli

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Krevetky orestujeme na olivovém oleji a ochutíme troškou chilli omáčky.

2.

Připravíme si zeleninový talíř z ledového salátku, okurky, rajčat, může být i paprika. Jednoduše jakákoliv zelenina, která vám nejvíce chutná.

3.

Na salát poklademe uvařené krevetky a vše trošku pokapeme olivovým olejem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 339,2kJ 1 087,1kJ
Bílkoviny 0,8g 2,4g
Tuky 7,3g 23,2g
Sacharidy 2,7g 8,5g
Cholesterol 0,1mg 0,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz