Tvarohové preclíky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tvarohové preclíky

Tvarohové preclíky

Tvarohové preclíky z mouky, tvarohu, tuku a žloutků, pečeme potřené bílkem, posypané solí a mákem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
2 lžičkasůl
250 gmouka polohrubá
250 gmouka hladká
3 ksvejce
500 gtvaroh
500 gtuk

na ozdobu

1 lžícemák

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 12
1.

Z prosáté mouky, soli, tvarohu, tuku a žloutků vypracujte hladké těsto.

2.

Odložte ho do ledničky.

3.

Po dvou hodinách ho vyjměte a rozválejte na plát silný půl centimetru.

4.

Formičkou vykrajujte preclíky a rozložte je na plech vyložený pečicím papírem.

5.

Preclíky potřete bílkem, mírně posypejte solí a mákem a upečte dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 323,8kJ 444,8kJ
Bílkoviny 8,2g 2,8g
Tuky 21,2g 7,1g
Sacharidy 23,4g 7,9g
Cholesterol 51,8mg 17,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz