Kuřecí se zelenou fazolkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí se zelenou fazolkou

35 min. | hlavní chod | 1 076 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kuřecí se zelenou fazolkou

Kuřecí prsa potřená kremžskou hořčicí a osmažená na olivovém oleji. Podávaná na dušených fazolkách s rajským protlakem, bazalkou a česnekem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 lžičkabazalka sušená
2 stroužekčesnek
200 gfazole bílé sterilované
300 gfazolky zelené mražené
4 lžíceprotlak rajčatový
4 lžícehořčice kremžská
500 gkuřecí prsa

podle potřeby

olej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Kuřecí prsa omyjte pod studenou tekoucí vodou, naklepejte, osolte.

2.

Potřete kremžskou hořčicí, prudce osmažte z obou stran na olivovém oleji,

3.

Vyjměte a odložte na teplé místo.

4.

Ve šťávě z pečení orestujte stroužky česneku nakrájené na plátky.

5.

Přidejte celé fazolové lusky a bílé fazole.

6.

Osolte, přidejte rajčatový protlak, sušenou bazalku a duste 10 minut.

7.

Na talíři zeleninu servírujte spolu s připravenými kuřecími prsy.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 370,9kJ 1 076,5kJ
Bílkoviny 10,2g 29,7g
Tuky 2g 5,7g
Sacharidy 7,3g 21,1g
Cholesterol 21,5mg 62,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz