Avokádová omáčka k masu i zelenině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Avokádová omáčka k masu i zelenině

Rozmačkanou avokádovou dužinu ochutíme česnekem, citronovou šťávou a kořením.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksavokádo
1 stroužekčesnek
1 lžičkakmín mletý
1 lžícenať petrželová
1 špetkasůl
1 lžičkašťáva citronová
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku.

2.

Oloupejte ho a dužninu rozmačkejte vidličkou.

3.

Přidejte prolisovaný česnek, koření, citronovou šťávu a nakrájenou petrželovou nať.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 764,5kJ 410,9kJ
Bílkoviny 2,1g 1,1g
Tuky 18,3g 9,9g
Sacharidy 3,2g 1,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz