Omáčka s koprem k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Omáčka s koprem k masovému fondue

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Omáčka ze zakysané smetany, majonézy, kopru a citronové šťávy.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 šálekmajonéza
0,5 šáleksmetana zakysaná
1 lžičkašťáva citronová
1 špetkasůl
1 lžičkacukr
1 lžičkakopr čerstvý

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Přísady promíchejte a nechte chvíli proležet.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 839,1kJ 664,4kJ
Bílkoviny 1,6g 0,6g
Tuky 44,5g 16,1g
Sacharidy 7,6g 2,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz