Křenová omáčka se zakysanou smetanou k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Křenová omáčka se zakysanou smetanou k masovému fondue

5 min. | příloha | 535 kJ/porce | Francouzská kuchyně | 4 porce

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Čerstvý nastrouhaný křen vmíchýme do směsi ze smetany, zakysané smetany a majonézy.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 šáleksmetana zakysaná
0,5 šáleksmetana ke šlehání
1 lžícekřen strouhaný
1 špetkasůl
2 lžícemajonéza

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Ušlehejte smetanu.

2.

Přísady promíchejte a nakonec vmíchejte smetanu.

3.

Nechte proležet v chladu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 296kJ 534,6kJ
Bílkoviny 2,1g 0,9g
Tuky 27,9g 11,5g
Sacharidy 12,5g 5,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz