Rajčatová omáčka s česnekem k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rajčatová omáčka s česnekem k masovému fondue

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Oloupaná rajčata podusíme na zpěněném česneku. Omáčku podáváme vychlazenou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 špetkasůl
1 lžícepepř zelený naložený
1 lžíceolej olivový
2 stroužekčesnek
5 ksrajčata

podle chuti

cukr

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Rajčata spařte, oloupejte.

2.

Zbavte je semen a dužninu nasekejte nadrobno.

3.

Očistěte a nasekejte česnek.

4.

Česnek zpěňte na oleji, přidejte rajčata, krátce poduste a dochuťte.

5.

Omáčku podávejte vychlazenou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 279,2kJ 261kJ
Bílkoviny 1,1g 1g
Tuky 4,3g 4g
Sacharidy 5,9g 5,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Zemřela Patrasové láska a opora! Rodina…

Bolestné chvíle prožívají Dáda Patrasová (62) s dcerou Annou Slováčkovou (22). Přišly o milovaného…

celý článek »

Praha - Zprávy

Požár na Bertramce: U vily Karla Gotta hořelo…

Luxusní vila v ohrožení? Hasiči v pondělí odpoledne zasahovali v ulici Nad Bertramkou, kde bydlí…

celý článek »

Tajemno

Největší mozek současnosti potvrdil: Ovládly…

Neznámé věci lidstvo děsí a fascinují zároveň. Před mnoha dekádami byla i elektřina neznámá a její…

celý článek »

Ročník 2017/18

Exkurze do plzeňské kabiny: s kým na čaj,…

Kdo si potrpí na placaté kšiltovky? Komu volat v nesnázích? Kdo rád rybaří? S kým zajít na šálek…

celý článek »