Chorvatská pleskavica s cibulí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Chorvatská pleskavica s cibulí

30 min. | hlavní chod | 2 814 kJ/porce | Chorvatská kuchyně | 2 porce

Chorvatská pleskavica s cibulí

Pomletá vepřová plec s hovězím zadním ochucená solí a pepřem tvoří základ placek, které se opečou.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce
200 ghovězí zadní
1 kscibule kuchyňská
200 gvepřová plec
5 polévková lžíceolej

na ozdobu

1 polévková lžícehořčice

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Maso nameleme, osolíme, opepříme a pořádně promícháme, pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a znova vše promícháme.

2.

Z masové směsi uděláme kulaté placky asi 1 cm tlusté a opekáme na rozehřátem oleji po obou stranách.

3.

Když je vše hotové na talíř nezapomene dát hořčici. Vynikající přílohou jsou na plátky pečené brambory s cibulkou a smetanou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 953,9kJ 2 813,9kJ
Bílkoviny 12,2g 36g
Tuky 19,3g 57g
Sacharidy 1,9g 5,8g
Cholesterol 45,8mg 135mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz