Penne - Thai
Těstoviny penne podávané s kuřecím masem s fazolemi, mrkví, paprikami, kukuřicemi, bambusovými výhonky a čínskými houbami.
Autor receptu: czechspecial
Ingredience
1 hrstbazalka čerstvá
1 balíčektěstoviny penne
1 ksmrkev
1 kscibule kuchyňská
1 hrstfazole zelené
1 kspaprika červená
1 hrstvýhonky bambusové
1 hrnečekkukuřice sladká
1 hrsthouby čínské
1 kelímeksmetana
400 gkuřecí maso
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.
Maso na menší kousky orestujeme do zlatova, postupně přidáme veškeré zeleninové ingredience, osolíme a opepříme.
2.
Podusíme cca 10minut.
3.
Na závěr podlijeme smetanou, necháme 5 minut povařit a přidáme čerstvě nasekanou bazalku.
4.
Podáváme s uvařenými těstovinami penne dle návodu na obalu.
Hodnotit recept: