Vepřový guláš s žampiony
Nakrájené vepřové plecko s dušenými žampiony a podávané s brambory.
Autor receptu: kucharici
Ingredience
0,5 lžičkakmín celý
0,5 lžičkakmín celý
1 polévková lžíceolej stolní
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 lžičkasůl
2 lžičkakoření vegeta
2 kscibule kuchyňská
200 gžampióny čerstvé
300 gvepřová plec
300 gbrambory
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, papriku sladkou, přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a osmahneme do šeda.
2.
Přidáme nakrájené žampiony, ochutíme a dusíme do měkka.
3.
Oškrábané brambory uvaříme s kmínem a solí.
Hodnotit recept: