Pečená husa | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pečená husa

170 min. | hlavní chod | 5 650 kJ/porce | 4 porce

Pečená husa a se zelím a bramborovým knedlíkem.

Autor receptu: mirka.s01

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkakmín mletý
0,5 lžičkasůl
2,5 kghusa
1 balíčekzelí kysané bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 150
1.

Očištěnou husu opláchneme, odstraníme biskupa, mírně osolíme na povrchu i uvnitř, okmínujeme a vložíme do pekáče.

2.

Podlijeme trochou vody a pečeme po obou stranách dozlatova, tučnější části během pečení mírně propichujeme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo.

3.

Husu během pečení přeléváme výpekem, aby se méně tučné části nevysušily.

4.

Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.

Hodnotit recept:

Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 902,2kJ 5 649,7kJ
Bílkoviny 8,5g 53,2g
Tuky 20,2g 126,3g
Sacharidy 0,1g 0,8g
Cholesterol 84,8mg 531,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz