Telecí řízek se šunkou a šalvějí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Telecí řízek se šunkou a šalvějí

40 min. | hlavní chod | Oslavy | 0 kJ/porce | Italská kuchyně | 4 porce

Italsky jmenuje Saltimbocca alla Romana. Telecí řízek s parmskou šunkou a lítstky šalvěje. Příprava je jednoduchá a výsledek opravdu stojí za to.

Autor receptu: janamaskova

Ingredience

Přepočítat na  porce

marináda

4 gtelecí řízek

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Každý plátek řízku ještě rozdělíme na tři kousky (z 8 máme 24), lehce opepříme a na každý položíme kousek šunky a lístek šalvěje a upevníme dřevěným párátkem.

2.

Závitky opečeme na horkém oleji z každé strany cca 2 minuty a po dopečení všech kousků olej z pánve opatrně odlijeme.

3.

Na výpečky na pánvi potom nalijeme bílé víno a trochu povaříme. Omáčku dochutíme solí, propasírujeme přes sítko a přelijeme přes hotové řízečky.

Hodnotit recept:

Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz