Pstuh pečený na másle a citronovém pepři a smetanové brambory | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstuh pečený na másle a citronovém pepři a smetanové brambory

65 min. | hlavní chod | 1 962 kJ/porce | 2 porce

Tip na recept
Pstuh pečený na másle a citronovém pepři a smetanové brambory

    Pečený pstruh na másle kořeněný citronovým pepřem, servírovaný s bramborami se zakysanou smetanou a jarní cibulkou.

    Autor receptu: jani25

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 kelímeksmetana zakysaná
    1 svazečekcibule jarní
    1 lžičkasůl
    2 kspstruh
    20 dkgbrambory

    podle potřeby

    máslo

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 20
    Čas vaření/pečení: 45
    1.

    Pstruha opláchneme vodou a odřízneme hlavu a ocas (nemusí být.

    2.

    Jemně ho ze všech stran osolíme, celého potřeme máslem a okořeníme citronovým pepřem.

    3.

    Na plech dáme pečící papír a na něj položíme pstruha. Pečeme na 180 stupňů asi 45 minut, záleží na tom, jak moc ho chceme mít upečeného.

    4.

    Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme.

    5.

    Uvařené brambory smícháme se zakysanou smetanou a s nahrubo nakrájenou jarní cibulkou.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 474,5kJ 1 962,2kJ
    Bílkoviny 14,1g 58,3g
    Tuky 5,9g 24,4g
    Sacharidy 1,6g 6,5g
    Cholesterol 51,1mg 211,4mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz