Kuřecí nákyp se sýrem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí nákyp se sýrem

60 min. | hlavní chod | 3 222 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kuřecí nákyp se sýrem

Naporcované kuře obalené v mouce a vejci, položené na sýr a přelité smetanou smíchanou se sýrem. Pečeme dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakoření na kuřecí maso
1 kskuře
2 ksvejce
200 mlsmetana ke šlehání
300 gsýr eidam

na obalení

1 lžícemouka hladká

na pekáč

1 lžíceolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 40
1.

Sýr nastrouhejte.

2.

Pekáček nebo zapékací mísu vymažte tukem a dno posypte vrstvou sýra.

3.

Omyté a osušené kuře naporcujte a osolte.

4.

Maso postupně obalujte v hladké mouce, v rozšlehaných vejcích a rozložte na sýr na pekáči.

5.

Zbylý sýr smíchejte se smetanou, vlijte na maso a dejte péct do vyhřáté rouby.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 792,5kJ 3 221,6kJ
Bílkoviny 13,3g 54,1g
Tuky 9,9g 40,1g
Sacharidy 4,3g 17,6g
Cholesterol 75,6mg 307,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz