Tropická hruška
Hruškový džus svařený s vínem, hřebíčkem a celou skořicí. Přimícháme alkohol a ovoce.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 ldžus hruškový
1 konzervaovoce kompotované
2 dlvíno bílé
2 ksskořice celá
2 dlrum
5 kshřebíček celý
na ozdobu
1 špetkaskořice mletá
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
1.
Do hrnce nalejte hruškový džus, sklenku vína, koření a svařte.
2.
Poté přidejte nakrájené ovoce kompotované podle chuti (hrušky, mandarinky, ananas,…).
3.
Odstavte z plotny a přimíchejte alkohol (rum, vodka nebo pálenka) podle vaší chuti.
4.
Podávejte do sklenic se silným sklem.
5.
Nezapomeňte posypat trochou skořice.
Hodnotit recept: