Jarní zeleninová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jarní zeleninová polévka

40 min. | polévka | 669 kJ/porce | 4 porce

Tahle polévka vám rozhodně zachutná, použijte do ní brambory varného typu A, nerozvaří se.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej olivový
1 kspórek
1 svazekcibule jarní
2 ks
350 gbrambory
800 mlvývar zeleninový
150 ghrášek mražený
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 25
1.

V hrnci zahřejte olej a na mírném ohni opečte bílou část pórku, jarní cibulku a cukety. Po 5 minutách přidejte brambory, krátce osmahněte a zalijte horkým vývarem.

2.

Vařte asi patnáct minut doměkka a pak přidejte hrášek. Vařte další tři minuty, odstavte a ochuťte. Podávejte s jemně pokrájenou zelenou částí pórku.

3.

Vývar můžete použít i kuřecí nebo hovězí, je to na vás.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz