Pažitková omáčka
Tahle omáčka chutná skvěle s grilovanou zeleninou, vepřovým i skopovým masem. Ovšem můžete do ní namáčet i grilované kuřecí maso.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kelímekjogurt bílý
1 kelímekmajonéza
1 kscibule kuchyňská
3 stroužekčesnek
5 lžičkaomáčka worcesterová
1 polévková lžícepažitka
1 špetkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 10
1.
Jogurt rozmixujeme s usekanou cibulkou a česnekem do hladka, přidáme worcesterovou omáčku, majonézu a dobře umícháme.
2.
Osolíme, opepříme podle chuti a necháme vychladnout.
3.
Před podáváním posypeme pažitkou.
Hodnotit recept: