Chilli omáčka k drůbeži
Kdo miluje pálivé, tak tuhle omáčku ocení stoprocentně! Bude vás po ní pálit pořádně jazyk!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
3 polévková lžíceolej
400 gprotlak rajčatový
1 kscibule kuchyňská
6 stroužekčesnek
1 lžičkadobromysl
0.5 lžičkakmín celý
2 polévková lžícepaprika chilli sušená drcená
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.
Na oleji necháme zezlátnout jemně nasekanou cibuli a nahrubo nasekaný česnek, přidáme chilli a necháme zasmahnout.
2.
Zředíme protlakem, přidáme dobromysl a kmín. Pokud je potřeba, naředíme vodou a 15 minut povaříme.
3.
Pak vše rozmixujeme. Podáváme teplou, ale chutná i za studena.
Hodnotit recept: