Hořčičná omáčka k masu
Grilované maso bez omáčky? Ani náhodou! Tahle se k němu hodí fantasticky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 dlsmetana kysaná
1 dlmajonéza
1 polévková lžícehořčice plnotučná
1 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícešťáva citronová
1 lžičkapepř černý mletý
1 špetkasůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.
Smetanu smícháme s majonézou, přidáme hořčici a rozmixujeme.
2.
Přidáme nadrobno usekanou cibulku, eventuálně ji přemixujeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
3.
Vhodná ke všem úpravám drůbeže, hovězího masa a k rybám.
Hodnotit recept: